Bisart

Här om dagen när jag satt på tunnelbanan så var den så tom och härlig. Jag hann tänka den tanken tills 5 92-killar  säkerligen från Bromma satte sig på sätena bredvid mig. Men de var okej, inga sånna här.

Efter en station kom en dam iklädd röd jacka på. Det var fortfarande bara jag och Äppelvikens fem små representanter. Av någon underlig anledning satte sig damen på den lediga plats som fanns mellan mig och 92orna. Detta fann jag något oerhört udda, detta bådade ju bara för ett psykiskt instabilt sällskap.

Damen sa plötsligt till en av pojkarna

- Dricker du öl?

Varpå killen stammade lite till svar Nääääe...

- Ja vin är så mycket godare!  sa damen leende och pojkarna skrattade. Nejdå, sa damen sen.

Den anfallne pojken sa saft och bullar är mycket bättre!

- Nej det gillar jag inte!!!
uttryckte damen. Hon fick frågan varför då. Jag gillar inte söta saker, nä.

Sen kom stationen jag skulle av. Allt kändes lite konstigt.

Good boy!

Idag har jag haft en stegräknare på mig! Jag kände att det skulle vara roligt att se hur långt jag går på en dag. Hittils har jag gått 4265 steg. Man ska gå ungefär 15 000.

Detta trots att jag i morse gick mot strömmen på Brommaplan, och tog trappan, trots att det var en tjock vägg av folk som var påväg ner.

Jag skyller mitt dåliga resultat på att jag idag haft en halvdag i skolan och att jag suttit fastklistrad i en fikasoffa i 4 timmar. På måndag ska jag köra igång rejält.

Again

Jag tänkte fortsätta på min mor-temat.

Precis nu öppnade hon snabbt dörren till mitt rum. Medan hon stod och stampade på stället, viftade med armarna och såg allmänt andfådd ut sa hon följande.

- Johan det är samer på tv!

- Samer? svarade jag.

- Ja det är tydligen populärt att bli renskötare!

Sen stängde hon dörren.

Allt möjligt

Min mamma är en resefanatiker. Jämnt och ständigt letar hon efter resor.

Förut ropade hon in mig till mina föräldrars sovrum, där hon satt och letade efter en sportlovsresa. Goa var nu på tapeten. Trevlig som jag är gick jag in och gjorde min mor sällskap.

Vi scrollade ner på en hemsida med en massa hotell. Jag sa att om jag åker till Indien vill jag bara bo på Hyatt, mamma sa att vi kan väl titta på de billigare alternativen först.

Medan vi scrollar tittar mamma plötsligt fort ut genom dörren, sedan vänder hon sig till mig, skyler munnen med handen och viskar kvickt Det är jättevarmt där 34 grader!

Att hon viskade har jag tänkt på nu och jag har inte riktigt kommit fram till ett svar varför. Antingen var det något superhemligt, eller så var det bara en del av min mammas personlighet.

Nu ska jag gå och fortsätta plugga matte.

lamentable

Kändes verkligen som min rumba gick hem hos juryn, jag hade ju tränat som ett djur hela veckan. Gjorde några felsteg i mitten med koreografin men det märkte de inte. Är nöjd med mina 40 poäng.

Changes

Ibland kommer man till punkten då man skaffar sig ett liv. Och ibland kommer man till punkten då man skaffar sig bilddagboken.

johan11krst.bilddagboken.se

Och om någon undrar - ja, jag kommer hänga ut folk.

Det känns även som jag borde blogga mer. Oj vad upptagen jag kommer bli framöver! Min personliga assistent kommer behöva avboka sååååå många intervjuer. Tur att jag har henne som strukturerar upp mitt liv! Skulle aldrig klara mig utan det liksom.

Ni röstar väl på mig i Let's Dance ikväll? ;)

Pöss

Dagens citat

Pappa:

Förut när jag var ute och åkte kom det en idiot på moppe som körde rakt i mellan mig och bilen som mötte mig. Synd att han inte ramlade och dog. Utan att skrapa min bil förstås.

RSS 2.0