I'm thinking of a word starting with an F

Jag har nyss haft mitt livs värsta klippning. Lika bra att han får den nu, tänkte nog frisyrgudarna.

Jag ser hur som helst ut som en lesbisk fastighetsmäklare.

Hm

Under ett par år och säkert fler har jag på dörrhandtaget i mitt rum haft en liten gul dödskalle hängandes. Just nu vände jag mig om och fick jag syn på den där lilla filuren och började tänka till. Varför har jag en dödskalle hängandes på min dörr? Tycker jag den symboliserar något bra? Döden. Är det något jag tycker man ska tänka på varje gång man ser mitt dörrhandag? Jag har ju i och för sig inte tänkt på den på det sättet under denna långa tid. Så är det något jag under alla dessa år förbisett och bara tänkt att den är lite gullig? För visst är den gullig.



Jag tror jag bestämt mig nu. Jag ska inte ha en dödskalle på mitt dörrhandtag. Men om jag tar bort den kommer jag å andra sidan att sakna att ha något där.. Jag får helt enkelt köpa en ny gullig grej till mitt dörrhandtag. Men vad?

Snällhet

Idag på bussen skulle en äldre dam i hatt gå av. Hon gjorde precis som alla andra äldre damer i hatt. Hon reste sig upp stationen innan hennes, stod upp i mitten av bussen,  väntade, tryckte på stopp-knappen 4 sekunder efter bussen lämnat stationen innan och hennes stationsnamn kommit upp på skärmen, ställde sig precis framför mittdörrarna och tittade rakt ut, ihållandes stången bredvid. Men den här äldre damen i hatt var inte som alla andra äldre damer i hatt. När bussen var framme vid hennes station, gick hon inte bara av lite otympligt och smått förstoppat som andra äldre damer i hatt. Innan hon gjorde det gjorde hon något jag aldrig hört någon yttra.

- Bra kört! Nu kommer jag i tid också, sa den äldre damen i hatt högt och glatt till chauffören, som vinkade i backspegeln som tack.

När min station kom så tänkte jag lite om jag också skulle hojta lite, jag var ju trots allt framme några minuter tidigare än jag borde varit. Men jag är ju inte en äldre dam i hatt, så jag gjorde det inte.


Rubrik Unik

Eftersom johan ALDRIG ALDRIG ALDRIG skriver här så har jag tagit saken i egna händer så att säga.

3 timmars håltimme har vi äran att ha nu och jag och Jooe planerar att klippa oss tillsammans på salong Unik på Linnegatan. Myyyyys. Vi ska sitta bredvid varandra Joe hos Majsan och jag hos Madde och dricka varm choklad och äta små chokladbitar, om navid nu betalar johans klippning cuz he aint got no money at the moment!!!!! (Övriga bidrag välkommnas också). Johan kommer bli klar efter 1 timme och får sedan läsa Svensk DAM tidning i två timmar tills jag är finito!!

johan är inte så lycklig över dessa planer. förutom klippningen. he needs that b-a-d.

Regards

Madeleine

RSS 2.0