Tänk

Nu börjar sommartiderna komma med stormsteg, och fast än solen lyser så klart tidigt på morgnarna och man tror att det är så varmt så varmt så är det inte det halv åtta på morgonen lilla vänner. Så när du står och väntar på bussen i tshirt och busshållplatsen står i skuggan.. Regler: Hoppa inte upp och ner som om du försöker få igång blodcirkulationen efter du tappat all utrustning på en fjällexkursion i januari. 1: It's not that serious 2 Du ser sjukt dum ut.

Ta en tröja.

vildaste helgeeeeeen!!

SHIIIIT vicket drag det va i fredags! var på fetaste festen hos madde med typ 60 pers, typ 10 hade däckat på badrums golvet innan 21 hahahahahahaah. (jag va nt en av dom!!!)

hela kvällen var det massa folks som kom fram o stötte på mej (både tjejer o killar :S) jag ba "va e det me er?" o dissa typ alla. skulle ta det lugnt ikväll!! men så vart det då inte!!

typ 23 kom polisen o alla blev typ asgalna o maddes syster va tvungen att väcka dom på toaletten som va HELT NERSPYDD ja svär har aldrig sett nått liknande!!! aja va helt vild på spriten då hahaha ibland får man lixom??? kunde inte hjälpa alla va så dragna så man följde me lixom!!

minns ingenting från det ja la mig det första ja minns efter 02 va att jag vaknade nerdreglad på soffan hos m vid typ 6tiden å va tvungen o sticka hem så vinglade hem där på parkvägen o ramla o somna i en buske hahahahahaha sååååååå packad

kom hem te huset vid typ 8 efter en gammal tant väckt mig o frågat "e det bra med dej?" ja ba "vaaa???" hahah sen somna ja på sängen hemma sov typ hela dan typ men det va det värt.

får se hur det blir nästa helg blir nog lugnare men vi får väl se hur det blir med den saken!!

Nackspärr

Jag har haft nackspärr i helgen.

Det började då jag reste mig upp energifullt och ryckande från min svarta plaststol från IKEA igår förmiddags.

Det gjorde jätteont och hela nacken från axeln upp till huvudet på vänster sida var alldels stel, och jag kunde knappt röra mig.

Det var hemskt. Jag gick runt i morgonrock och tre halsdukar hela dagen. När jag skulle lägga mig kände jag mig som en pensionär och var rädd att jag inte skulla komma upp igen.

Men det är nästan över nu.

Dagens shopping

Dagens shopping, Coop Forum Bromma.

Chokladpudding 120 g 4 portioner från Ekströms, 10.90 kr.


Dagens Lunch

Resturang Örngottet och Matrådet presenterar..

..Dagens Lunch, Blackebergs gymnasium.

Egentligen gårdagens lunch, men whatever.

image122

Känslan jag hade när jag åt det här var obeskrivbar. Speciellt när det skulle vara pannkakor, men när vi kom var de slut. Det är sånt som gör en glad på torsdagsförmiddagar vid lunchtid sådär när man väntat fucking hela morgonen på att få förtära lite pannkakor till och med tagit en macka mindre till frukost men nejnejnejnej jättefina och jättebraiga Blackebergs gymnasium måste ha slut på dem mmmmmmm.

Men det där var väl gott ändå. Vad var det egentligen nu igen? Oxbajs med couscous?

Och mjölken smakade som den tagit en omväg i produktionssystenet och kommit ur kossans analöppning.

Tableau Noir

Jag är passiv aggressiv.

Man vet att man har förändrats när:

♦ Man vågar prova nya bitar i Marabou Twist Mix.

Proffset

Just nu är det partypartyparty här! Pappa har 50-årsfest och jag och min bror Frullefralle är servitörer. En kock är inhyrd, han är mycket trevlig. Han kallade precis oss professionella.

Jag känner att det här med servitöryrket tilltalar mig. Känner mig lite som en naturbegåvning. Jag glider fint från höger till vänster sida, håller stadigt i tallrikar och är allmänt trevlig.

Tänk om jag får dricks.

Coop Extra Vällingby

Dagens shopping:

Färdigskivad ost från Billinge, fetthalt 26%. 20.50 kr



Random broccoli, 250g. 7.90 kr



Klartejp i röd-svart-skiftande papphylle, 19.90 kr



1 kg importerad färskpotatis, 16.90 kr. Det är säkert en härlig liten kines som plockat dem!



1 crème fraîche fetthalt 34%, 1 lätt crème fraîche fetthalt 15%. Båda från Arla. 9.00 kr för respektive.



Och det är faktiskt fredag:

140 g bacon från X-tra, 8.30 kr.




Jag var även inne i diverse klädaffärer, hade "kul" i provhyttar och köpte jeans. Från det minns jag ingenting. Men kul var det.

New York

I ♥ NY. En av mina amerikanska släktingar tyckte det var fel när jag sa det som I heart NY. Det ska vara I love NY. Jag blev arg. Han tyckte heller inte att ananas på pizza var riktig pizza. Då blev jag arg igen.

Hur som helst.

Gula taxibilar, skyskrapor och feta amerikaner - kan det bli bättre?

Höjdpunkter:

♦ "Har man sett ett moln har man sett alla, eller hur?" - incheckningstjejen till mig när hon sa att jag inte hade fönsterplats på flyget.
♦ "Ya wanna hit the second floor now?" - en tjockisamerikan till två andra tjockisamerikaner medan de subtilt steg på rultrappan uppåt (sålunda utslåendes Upper east sides strömförsörjning för två timmar).
Åka limmo till resturang.
♦ Hotellfrukosten.
♦ Bo på 43e våningen.
♦ En resturang som snurrade runt.
♦ Gå på Broadwaymusikal.
♦ Det var inte Sverige.



RSS 2.0